dilluns, 2 de desembre del 2019

UN NOVEMBRE DE CUINA

Aquest mes de novembre hem après  a cuinar tres plats diferents:
un risotto, un fish&chips i pebrots farcits

RISOTTO



Ingredients:
-Arròs bomba
-Bacó
-Pebrot verd
-Albergínia
-Ceba
-Xampinyons
-Formatge Gran padano
-Caldo de pollastre





Primer vam netejar i tallar la verdura i la vam posar a sofregir. També vam fregir a part el bacó. Mentrestant vam fer bullir el caldo, que vam tirar en una paella gran on abans havíem posat l'arròs, les verdures i la carn.
Un cop fet i retirat del foc i afegim el formatge que hem ratllat i ja tenim el risotto llest.




FISH & CHIPS



Ingredients:                           


-Llucets
-Patates
-Farina
-Oli


Vam anar a comprar el peix a la peixateria, i allà per preu i qualitat
ens van recomanar els llucets. 

A la cuina vam pelar i tallar les patates per fregir-les. Vam passar els peixos per farina i també els vam posar a la paella.







PEBROTS FARCITS





















Ingredients:
-Pebrots del piquillo             
-Patates
-6 ous
-Ceba
-All
-Espinacs
-Nata per cuinar
-Oli

Vam pelar i tallar les patates i la ceba i les vam fregir. En un bol vam batre els ous i vam afegir-ho tot a la paella per una truita. Un cop feta, la vam batre amb una mica de nata per cuinar.
A part, vam posar en una safata els pebrots i vam ficar-hi a dins la pasta de truita de patates. Un cop preparats, vam posar-ho tot al forn.
Mentrestant havíem netejat els espinacs i els havíem sofregit amb oli i all. També ho vam batre amb una mica de nata per fer la salsa que acompanyaria el plat.
I vam fer un petit concurs de presentació a taula!